Mijn Verhaal

Karoesel is een webshop met tweedehandskledij voor jongens en meisjes van 0-14 jaar.

We kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. De kledij wordt zorgvuldig geselecteerd, passend binnen de stijl van Karoesel.

Ben je op zoek naar toffe kledij die tegelijk duurzaam, ecologisch en gewoon heel mooi is? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wie ben ik?

  • Marlies – partner van Steven – plusmama van Mauro en Eli én mama van Ella, Lily en Lio.
  • Zorgcoördinator in Freinetschool De Bonte Specht in Roeselare

Mijn verhaal

De liefde voor tweedehands heb ik meegekregen van mijn ouders. Regelmatig bezochten we rommelmarkten of schuimden we tweedehandswinkels af op zoek naar unieke spullen. Toen ik mijn studentenkot mocht inrichten, had ik eindelijk een reden om toffe spullen te verzamelen.

Bij de inrichting van ons huis gaan we steeds op zoek naar leuke spullen die wij een 2de leven geven. Zelden stappen wij nog een winkel binnen om iets nieuws te kopen. Toen we kinderen kregen, gingen we steeds op zoek naar tweedehandsspullen: baby-uitzet, speelgoed, kledij, …

Met Karoesel wil ik mijn droom verwezenlijken.

Veel shopplezier!

Schuiven naar boven